5/2/08

Δεν κουραστήκαμε. Δεν θα κουραστούμε...

Όταν κερδίζεις πέναλντυ και κανείς δεν παίρνει την μπάλα να το εκτελέσει, όταν έχεις δύο στα δύο χαμένα πέναλντυ, όταν χάνεις αυτά που δεν χάνονται, όταν παίκτης σου αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και κανείς συμπαίκτης του δεν σπεύδει να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, όταν προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι, τότε έχεις πρόβλημα ψυχολογίας.

Εμείς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είμαστε αυτοί, που αγαπάμε, όσο κανείς άλλος, αυτήν την ομάδα. Αν εμείς δεν βοηθήσουμε τους παίκτες να ανεβούν ψυχολογικά, τότε ποιος θα τους βοηθήσει; Οι δημοσιογράφοι; Οι οπαδοί των FM και του καναπέ; Ή οι εχθροί μας;

Όσοι φοράν τα ασπρόμαυρα με το δικέφαλο στο στήθος είναι τα αδέρφια, τα παιδιά και οι φίλοι μας. Εμείς τους βλέπουμε και τους φερόμαστε σαν να είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου και τους βοηθάμε να βελτιωθούν. Γιατί αυτούς έχουμε.

Ντάνυ, Χρήστο, Ρούντυ, Ηλία, Παντελή, Λάμπρο, Τόνυ, Μίροσλαβ, Σωτήρη, Στέλιο, Βασίλη, Γιώργο, Γκλεν, Λάζαρε είστε παικταράδες! Με δουλεία θα γίνετε ακόμα καλύτεροι! Και αύριο μεθαύριο είμαστε σίγουροι ότι θα μας φέρετε τίτλους!
Εγώ αυτά θα ήθελα να ακούω από τους δικούς μου, όταν κάτι μου πηγαίνει στραβά.

Ρε γραφικοί, ο Μπαλάφας, ο Ηλιάδης και ο Χριστοδουλόπουλος είναι βασικότατα στελέχη της Εθνικής Ελπίδων. Είναι, δηλαδή, οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα, για τις συγκεκριμένες θέσεις και μάλιστα είναι νέοι και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Επίσης, ο Μελίσσης και ο Χριστοδουλόπουλος κλήθηκαν πρόσφατα στην Εθνική Ανδρών, όπου κατά παράδοση καλούνται αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες του λεκανοπεδίου και του εξωτερικού.

Όποιος δεν αισθάνεται συνειδητοποιημένος για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, ας μην επιβαρύνει εμάς και τους παίκτες μας με την παρουσία του τις Κυριακές στο γήπεδο.

ΥΓ. Ο Σάντος θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Θα έχουμε δικαίωμα να τον κριτικάρουμε από τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Όταν, δηλαδή, θα έχει κάνει την προετοιμασία και θα διαθέτει το ρόστερ του επιθυμεί.

Είμαι βέβαιος ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, τον ανήφορο, που ομόφωνα το καλοκαίρι επιλέξαμε να τραβήξουμε. Την γιορτή που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι δεν πρόκειται να την χαλάσει κανείς.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

9 σχόλια:

desa είπε...

+ συμφωνώ ως εκεί που δεν πάει. και εγώ τα ίδια έγραψα.

Ανώνυμος είπε...

Οδηγούμαστε σε δεύτερο sold out..
Με ομάδα που σέρνεται επί 19 αγωνιστικές.

Όντως δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας..

Αντέ ρε ΠΑΟΚ τρελανέ μας και άλλο την Κυριακή με τα ασπόνδυλα!

Ανώνυμος είπε...

το παραπάνω σχόλιο ανήκει στον vic

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και ο Μπαλάφας καλός παίκτης!Το παλικάρι δεν μπορεί να μαρκάρει κια να δώσει σωστή πάσα στα 5 μέτρα.Μόνο καλό σούτ έχει.Κατ τα άλλα συμφωνώ με τους προηγούμενους.Μια ομάδα που παίζει χάλια μπάλα μαζεύει 20.000 κόσμο με ομάδες που απλά συμπληρώνουν το πρωτάθλημα.Που να πηγαίναμε για πρωτάθλημα δηλαδή...

+poulia είπε...

Φίλε αποστόλη, καταρχήν ο Μπαλάφας είναι παικταράς. Ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός χαφ στην ηλικία του. Κατά δεύτερον, δεν κατάλαβες Χριστό από αυτά που έγραψα.
vic, τα λέμε αύριο στα γνωστά λημέρια...
desa, αύριο θα φωνάξω και για την πάρτη σου.
Ελπίζω να πήρατε όλοι σας το μαγικό χαρτάκι για αύριο.
Έμαθα ότι οι χούλιγκαν "του διαδικτύου" χτύπησαν μέσα στην βδομάδα το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μέχρι εκεί μπορείτε... ανύπαρκτοι.
Θόδωρε τος έβαλες στην θέση τους χθες το απόγευμα

Ανώνυμος είπε...

πω πω γκαυ(ρα) σημερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ΠΑΘΟΣ,ΔΥΝΑΜΗ,ΜΑΓΚΙΑ και καλη μπαλα απο τους παικτες μας.Ποδοπατησαν τον συμπολιτη στο α ημιχρονο(ασχετα απο τις οποιες διαμαρτυριες τους για διαιτητικες αποφασεις).
Ολοι σταθηκαν στον Βερον γιατι αυτος φαινοταν.Πραγματι εδωσε ηρεμια στο κεντρο και επιτελους καλη κυκλοφορια.Παμε παρακατω.
Δεξι μπακ επαιζε ο Καφου?(οπως αναρωτηθηκε ο Βικ..)Δεν θυμαμαι καλυτερη εμφανιση απο τον Μελισση,που δειχνει οτι η θεση στα δεξια του ταιριαζει καλυτερα.
Για τον Σερβο δεν σχολιαζω.Ειναι πολυ λιγες ολες οι ελληνικες ομαδες για να τον εχουν στην διαθεση τους ποσο μαλλον ο οικονομικα μαρασμενος ΠΑΟΚ.Δεν ξερω πως και γιατι ηρθε(το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι 45 λεπτα Θεσνικη-Beograd)αλλα ο παικτης ειναι για ομαδα ευρωπαικη σε υψηλο επιπεδο κιολας(οχι οτι δεν το ξεραμε,αλλα "φωναζει" απο μακρια).
Ενα πρωτο μπραβο λοιπον στον ΖΗΣΑΡΑ.
Για μας δεν θα πω πολλα.Συγκλονιστικοι για ακομη μια φορα.22 χιλιαδες μαγικα χαρτια-χωρια τα διαρκειας- σε συγκριση με τα 19000 με τον βαζελο δειχνουν οτι πραγματικα ειμαστε πολυ αρρωστοι.Ειναι δυνατον μετα απο 4 σερι ηττες να εχουμε περισσοτερο κοσμο αποτι με τα βαζελακια?
ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.

takola είπε...

Μπράβο αδελφέ, μετά το 3-0 δικαιώνεσαι πλήρως γι' αυτά που πιστεύεις. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, πρέπει όμως να τα δίνουν όλα κάθε Κυριακή, ακριβώς όπως έκαναν με τον Ρούλη. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει να είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

sport@ert.gr

Σε αυτό το mail μπορειτε οσοι θελετε να εκφρασετε την αγανακτηση σας για την καταντια της αθλητικης κυριακης και τα γνωστα παπαγαλακια που την παρουσιαζουν.Ηδη τα μηνυματα απο παρα πολλους ΠΑΟΚτσηδες εχουν ταρακουνησει τους ιθυνοντες της κρατικης τηλεορασης.

Μπραβο στο Θοδωρο που υψωνει ασπιδα στην ομαδα σε ολα τα θεματα.

ΛΑΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ μια γροθια για να ξαναφτασουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλα.