26/5/08

Το νου σας "ποντίκια"

To +blog, έχοντας την ευθύνη των πράξεων του και σεβόμενο το ΠΑΟΚτσήδικο κοινό του, παρουσιάζει στους αναγνώστες του αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο πρόεδρος και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, στις δύο προηγούμενες απολογιστικές συνεντεύξεις τύπου έκανε λόγο για «ποντίκια», που δρουν ύπουλα και υστερόβουλα ενάντια στα συμφέροντα της αγαπημένης μας ομάδας. Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να τα κατονομάσει, προφανώς για να έχει η παραπάνω δήλωση τη μορφή μιας προειδοποιητικής βολής.

Σήμερα, μήνες αργότερα, το +blog έχει την υποχρέωση απέναντι στους χιλιάδες αναγνώστες του, αλλά προπάντων στα τέσσερα ιερά γράμματα, να δηλώσει ότι τα «ποντίκια» έχουν ονοματεπώνυμο. Κάποιοι που υποκρίνονται τους φίλους και από κοντά είναι όλο αγκαλίτσες και φιλάκια, μαχαιρώνουν πισώπλατα το ιερότερο κομμάτι της ζωής μας.

Σίλβερ, Δάκη, περιμένω να δω τα καρτελάκια σας (εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ) μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αν κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί, θα υποστείτε τις συνέπειες, που, πιστέψτε με, θα είναι οδυνηρές.

Το νου σας...

…ξέρω που μένετε,

ο πρώτος σε ένα μικρό νησί και ο δεύτερος πάνω από ένα μεγάλο!

7 σχόλια:

kar είπε...

Σοφία, Κατερίνα το νου σας! Ξέρω που μένετε. Προμηθευτείτε διαρκείας γιατί δε σας βλέπω καλά.

Όσο για την τρίτη της παρέας... εδώ δεν ξερει η ίδια που γεννήθηκε, θα ξέρω εγώ που μένει!!

apostolo είπε...

+πουλια εχε το νου σου σημερα κατα τις 4 τα ξημερωματα....

Ανώνυμος είπε...

sto basket giati lalakizontai oloi etc asxhma? :/

apostolo είπε...

Ρε + μολις μετα απο μερες συλλογισμου κ περισυλογης μολις καταλαβα την τελευταια φραση σου που αναφερεται στο που μενουμε!!Πολυ μπροστα εισαι!!Ετσι απλα.Πιο πολυ με δυσκόλεψε βεβαια το μερος διαμονης ψηλου!!!
Το νου σου,ας γινει Fourier-Laplace!

Evripidis Themelis είπε...

γιατί λογοκρίνουμε σε συν?????να πέσουν οι μάσκες...όλα στο φως....το νου σας θα χτυπήσω σύντομα....

desa είπε...

καλά με τον τιτανικό, κανενα νεο από το παγόβουνο?

+poulia είπε...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ νησιώτες!
Θα χάσετε...