26/5/09

Νέε αθλητή του ΠΑΟΚ,

Καλώς όρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σου αξίζει η ευκαιρία. Δεν σου έκανε κανείς χάρη για να σε εντάξει σε αυτή.
Ταυτοχρόνως, είναι μεγάλη σου τιμή να φοράς την φανέλα, που για όλους εμάς, το λαό του ΠΑΟΚ, παραπέμπει σε κάτι πολύ σπουδαιότερο από ένα αθλητικό σωματείο.
Δεν θέλω να σε κουράσω με το να σου εξηγήσω τι είναι ο ΠΑΟΚ. Θα το καταλάβεις και μόνος σου.
Την φανέλα που θα πρωτοφορέσεις σε φιλικό αγώνα του καλοκαιριού, όταν την φοράμε εμείς, γινόμαστε δυο φορές πιο δυνατοί, δυο φορές πιο αποφασισμένοι, δυο φορές πιο ΠΑΟΚ.
Νιώσε το ίδιο κι εσύ. Πάλεψε με όλες σου τις δυνάμεις. Θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς. Σκέψου απλά ότι τα 30 χιλιάδες ζευγάρια μάτια που θα σε παρακολουθούν, θα έδιναν τα πάντα για να ζήσουν έστω και ένα 90λεπτο από αυτά που μπορείς να ζεις κάθε Κυριακή.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO
PAOKARA

desa είπε...

παλικάρι αν αφήσω σχόλιο θα κράξω, δεν αφήνω.

αλλά δε γίνετε να διώχνεις τον στυλοβάτη του κέντρου σου το τελευταίο 1,5 πρωτάθλημα και να κρατάς μπαλάφα και ίβιτς.
ΔΕ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥΘΕΝΆ.

+poulia είπε...

Διώξε κάποια στιγμή την γκρίνια και την μιζέρια. Αυτοί, είναι σίγουρο, ότι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και τον αγωνιστικό ΠΑΟΚ.
Ντέσα, ο ΠΑΟΚ είναι όλων μας. Δεν είναι μόνο δικός σου.

desa είπε...

παλικάρι ως υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος ασκώ κριτική και στον εαυτό μου. με βάση αυτά που έχω δει όλη τη σεζόν κρίνω τον βερόν άκρως απαραίτητο στην ομάδα και θεωρώ ότι ενδεχόμενη απομάκρυνσή του είναι τραγικότατο λάθος. έχω δικαίωμα να το πω και το λέω. το αν θα φύγει ή όχι, το αν θα δικαιωθούν αυτοί που θα τον αφήσουν να φύγει ή όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. αλλά στην ενδεχόμενη φυγή του προβλέπω τεράστιο λάθος όσο καλός και αν είναι ο αντικαταστάτης του.

+poulia είπε...

Καταρχήν, ο ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡικάρντο Ματίας Βερόν (που μου αρέσει πολύ -όχι ως άντρας) δεν έφυγε ακόμα. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι θα τον ήθελα λίγο πιο ταχύ. Κατά τα άλλα μια χαρά παικτρόνι είναι.
Δεν αποκτήσαμε -ακόμα- κανέναν, πλην του Κοτσιανικούλη και του Αμπουμπακαρί.

Φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιος προγραμματισμός και κάποιο πλάνο από τους υπεύθυνους των αγωνιστικών θεμάτων. Αυτοί, που έχουν ονοματεπώνυμο, είναι περισσότερο γνώστες από σένα, όπως προείπα, και είναι αυτοί που επωμίζονται τις ευθύνες.
ΑΝ κρατήσουμε τον Βερόν και ΑΝ ο Βερόν σέρνεται του χρόνου, δεν θα βγει κανείς να σου πει π***** Ντέσα γιατί κράτησες τον Ματίας.
Ενώ θα βγει να πει π***** Ζαγοράκη γιατί τον έδωσες, αν φανεί ότι έκανε λάθος.
Θέλω να αναδείξω το πόσο απέχει η θεωρητική συζήτηση από την υπεύθυνη θέση κάποιου, που θα του ζητήσουν τα ρέστα αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά! Και επειδή είμαστε γκρινιάριδες, να είσαι σίγουρος, ότι θα του ζητήσουν τα ρέστα αν δεν κάνουμε πολλά βήματα μπροστά μέχρι τον επόμενο Μάη.
Το μέλλον θα δείξει...

kar είπε...

Δε νομίζω στο δευτερο γύρο (πίτα εννοείται) ο μπαλάφας να ήταν χειρότερος από τον βερόν. Από κει και πέρα κι εμένα η παραμονή κονσεισάο δε με πολυενθουσίασε, αλλά τι καθεστε και σκάτε καλοκαιριάτικα. Εμπιστοσύνη υπάρχει στο βρύζα-ζαγορ (αντε και στο σάντος), θα κάνουν ό,τι καλυτερο επιτρέπουν τα οικονομικά της ομάδας. Καλύτεροι θα είμαστε του χρόνου σίγουρα (;).

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγουν όλες οι μεταγραφές, οι μισές να σου βγουν είσαι καλά.

+poulia είπε...

Ώπα ώπα... το πουλέν μου μαζεύει θετικές ψήφους!!! Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε πολύ λάθος αντιμετώπιση στο θέμα Σωτήρη (Βιεϊρά της Άρτας).

Ντέσα, πότε έκανες κριτική στον εαυτό σου;

kar είπε...

Α ρε ντέσα, κατα λάθος ξαναμπήκα στο +μπλοκ και θα σε κράξω. 31 μαίου η έγνοια σου ήταν γιατί διώχνουμε το βερόν. 22 ιουνίου ο βερόν είναι ακόμα παίχτης του ΠΑΟΚ και απολαμβάνει τις πλουσιοπάροχες διακοπές του...

Ανώνυμος είπε...

Γραψε ρε φιλε τιποτα για ΠΑΟΚ
ανανεωνω το σαιτ σου σε ενα αλλο σαιτ
νεκρα..