7/7/07

Συγχαρητήρια κολλητέ!

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουμε όλοι μας το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας στο αμφιθέατρο Π. Παναγιωτόπουλος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εκεί θα λάβει χώρα η τελετή ορκωμοσίας των μέχρι πρότινος φοιτητών και πλέον πτυχιούχων πολιτικών μηχανικών. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται μια εξέχουσα προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Χρήστος Γιαννωτάκης. Είναι ο πρώτος συμφοιτητής και μέλος της «κλίκας», όπως χαρακτηριστικά λέγεται, που κόβει το νήμα των 64ων μαθημάτων + διπλωματικής και θέτει σε πέρας τις προπτυχιακές του σπουδές. Είναι πολλές οι αναμνήσεις που περνάνε από το μυαλό και κάτι μου λέει ότι θα πληθαίνουν τη στιγμή της ορκωμοσίας το πρωί της Δευτέρας. Δεν θεωρώ σκόπιμο, αυτή την στιγμή, να αναφερθώ περαιτέρω σε αυτές.

ΥΓ. Τα Τρίκαλα, όπου λογικά θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ο εν λόγω νέος μηχανικός, κερδίζουν έναν άρτια καταρτισμένο και τίμιο επιστήμονα.

Κολλητούλη,
το +blog χαίρεται μαζί σου αυτήν την επιτυχία που δικαιώνει τους κόπους σου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στο blog σου!Βάλε και καμια φωτογραφία σου ..να γουστάρουμε!

desa είπε...

ante paliakri kai sta dika se. na telioseis na pas kai strato kai meta na ftiaxneis gefyres sthn egnatia. min anisixis mexri tote tha xtizetai akoma

Ανώνυμος είπε...

ante k se mas tis leyteres akoma.. problepetai makrys o dromos...:(

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς καθυστέρησα να σε ευχαριστήσω για την ανάρτηση.Μερικοί θα πούν ''ότι θυμάμαι χαίρομαι''.Αφορμή του σχολίου μου η ορκομωσία των παιδιών. ΚΟΛΛΗΤΕ σε ευχαριστώ!!!
Επίσης ελπίζω να γιορτάσουμε τις εξής ορκομωσίες:
Φεβρουάριο- SERGIO
Ιούνιος- +POYLIA
Σεπτέμβριος- Diego Marantona.
Υ.Γ. Αλλιώς δεν βλέπω να κανονίζουμε για μπουζούκια!!!!