10/7/07

Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου, ηΤούμπα πάλι θα 'ναι καζάνι...

Χθες, Δευτέρα, έδινα «θεμελιώσεις – αντιστηρίξεις – γεωτεχνικά έργα», παρεμπιπτόντως καλά πρέπει να τα πήγα. Μετά την εξέταση, αφού μου έβαλε φιτίλια ο ξάδερφος Ανέστης, ανηφόρισα προς την Τούμπα για την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Συνοδοιπόρος μου, ο Χρήστος (ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο), που έδινε κι αυτός το ίδιο μάθημα.
Πλησιάζοντας, γινόταν αισθητή η έντονη παρουσία κόσμου, η κλασική βουή που ακούγεται καθώς πλησιάζει κανείς στην Τούμπα, η τσίκνα από τις καντίνες, οι ρετσίνες και όλα τα σχετικά.
Μπαίνοντας από τη θύρα 3, επιβεβαιώθηκαν οι εικασίες μας, κόσμος - παλμός – ενθουσιασμός. Τουλάχιστον 12.000 κόσμου του ΠΑΟΚ, γιόρταζαν παστωμένοι στις σκιερές κερκίδες του γηπέδου.
Τι γιόρταζαν; Την ελπίδα, την πίστη, που θα γίνει βεβαιότητα!
Ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως είναι τώρα, μπορεί και θα ξαναγίνει μεγάλος.

Χθες πωλήθηκαν 1000 εισιτήρια διαρκείας που προστέθηκαν στα 4000 που έφυγαν τις προηγούμενες μέρες. Η υπόσχεση των συνδέσμων για εξάντληση των διαρκείας στη θύρα 4 (8.000) από τους ίδιους και κυρίως η αυξανόμενη τους ζήτηση συνηγορούν σε επίτευξη ρεκόρ πωλήσεων για τα δεδομένα της ταλαιπωρημένης μας ομάδας.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει σαφέστατο μήνυμα συμπαράστασης

Που να πάρει και πρωτάθλημα αυτή η ομάδα...!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpouxaxaxaxa!!! ante re.. k tou xronou!!!

desa είπε...

Παλικάρι εμείς θα στηρίξουμε και φέτος και ότι βγει. Ίσως να είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό. Λες να πάρω και εγώ διαρκείας? Λες να δρομολογηθούν οι εξελίξεις θετικά και τόσο γρήγορα? Για να δούμε.

kar είπε...

Όπως η αριστερά στην Ελλάδα ήταν καταδικασμένη να μην ξεπεράσει το 10% έτσι και ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος τεταρτο-πέμπτος. Παραμικρή θετική εξέλιξη, παραμικρή ελπίδα και προοπτική. Γύρω στον Νοέμβρη θα έχει χαθεί κάθε στοχος και.. του χρόνου πάλι. Διαρκείας, πάντως θα γίνει

desa είπε...

Καρ ένα δίκιο το έχεις. Αλλά δε πάμε για πρωτάθλημα όπως και να έχει. Το θέμα είναι να εξυγιανθεί η ομάδα οικονομικά. Μετά θα έχει προοπρικές πρωταθλητισμού, άσχετα με το αν τις εκμεταλευτεί ή όχι. Πάντως για την απώλεια στόχων από Νοέμβρη μου φαίνεται ότι συνηγορούν και οι μεταγραφές

doremi είπε...

xaxaxaxaxaxa!!! axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!! kalo.. prwtathlima... xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! :PPPP

+poulia είπε...

CONSTANTINE,
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ 1. ΕΣΥ? ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΚΑΡ,
1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
2. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
- Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

Οταν υποστηριζεις μια ομαδα σαν τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεις να μιζεριαζεις. Γι' αυτο το κεφαλι ψηλα για να βοηθησουμε την ομαδα μας να φτασει εκει που την θελουμε.
Τραλαλα τραλαλα λοιπον, διαρκειας, τα μυαλα στα καγκελα και ο Θεος βοηθος. οεο.

+poulia είπε...

SOKIN, ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...