26/8/07

Έκτακτο δελτίο

«Όταν το τελευταίο δέντρο καεί, όταν ο τελευταίος ποταμός ρυπανθεί και το τελευταίο ψάρι πεθάνει, τότε ο άνθρωπος θα διαπιστώσει πως δεν μπορεί να τραφεί με τα χρήματα»

Αύριο αρχίζει η εξεταστική. Μια εξεταστική που χαρακτηρίζεται από μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας και απουσία διάθεσης για μελέτη. Περαστικά μας…

7 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Υπομονή και κουράγιο..

takola είπε...

Καλή επιτυχία!
Και μην είσαι απαισιόδοξος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Καμιά φορά πέφτουν αναπάντεχα εύκολα θέματα, οπότε απαιτείται να είσαι εκεί, ντούρος, για να το εκμεταλλευθείς...

If...ιγένεια είπε...

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

Διαδώστε το.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στα μαθήματα αδερφέ ..αντε να μας αδειαζεις τη γωνιά σιγά-σιγά.

Ιφιγένεια θα το διαδώσω..

Ανώνυμος είπε...

symfwnw me thn aderfh sou... ante, poly ekatses...:P

Ανώνυμος είπε...

k mh masas! a, oso gia tis fwties... ena tha pw... U S

+poulia είπε...

*ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ??? ΝΤΕΜΕΚ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ...!
*ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.