27/8/07

Η μικρή μου ξαδέρφη φοιτήτρια...

Μικρή μόνο στα μυαλά μας δηλαδή, καθώς πριν ένα μήνα ενηλικιώθηκε και σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας για ευτυχή κατάληξη της δίμηνης αναμονής των βάσεων των ΑΕΙ. Η ξαδέρφη μου, λοιπόν, πέρασε στην πρώτη της επιλογή, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ.
Θεολογία, τώρα αρχίζει η καλύτερη περίοδος της ζωής σου και μάλιστα στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου. Έχεις, επίσης, γύρω σου τους ανθρώπους που θα σε μυήσουν στα μυστικά της φοιτητικής Θεσσαλονίκης.
Δεν έχεις παρά να το ζήσεις…

ΥΓ. Τελικά με πρόλαβες ;-)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεολογίτσα συγχαρητήρια!!!
'Έμαθα πέτυχες σπουδαία!'
Σε περιμένουμε απεγνωσμένα στη Θεσσαλονίκη να μειώσεις λίγο τον μέσο όρο ηλικίας της παρέας και να μας αποστομώσεις με τις ατάκες σου..
Όσο για σένα καημένε αδερφέ μάλλον πήρες ακόμα ένα διαρκείας στη σχολή και πρόλαβες και το μικρό ξαδερφάκι..

desa είπε...

Εχεις καταντήσει γερόλυκος πλέον. Μήπως πρέπει να μεταναστεύσεις, ή να μετακομίσεις?
Συγχαρητήρια Θεολογία, αντε να βγει και κανένας σοβαρός δάσκαλος.

Ανώνυμος είπε...

οντως οχι πια μικρη αφου ενηλικιωθηκα στα επεισοδιακα γενεθλια στο μολο κ στο παναγιωτακη!με την ευκαιρια να σας ευχαριστησω για την ωραια εκπληξη!!!λες να τελειωσουμε μαζι?'η δεν θα το καθυστερησεις τοσο?ελπιζω να μου μαθετε ολα τα κατατοπια της θεσ/νικης δηλ. τα μπουζουκια....!!!!!!!

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. άντε και καλή πρόοδο! Τα συγχαρητήρια μου.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κατι τετοια βλέπω και παρακαλαω να γινω φαουστ για να ξανανιωσω πρωτοετης!!
Σε ζηλευω κοριτσι μου!
Συγχαρητηρια!

+poulia είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ):
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΚΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ξαδέρφη έλα γιατί δεν τη παλεύουμε..

Ανώνυμος είπε...

το πολυ 1 εβδομαδα μετα το πολυσυζητημενο γαμο καταφτανω...και τοτε δεν θα τη παλευουμε μαζι!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, δεχτείτε ένα σχόλιο από έναν μεγαλύτερό σας σε ηλικία, σχεδόν σαραντάρη, ο οποίος με δυσκολία αλλά και με μέτρια επιτυχία προσπαθεί να μη μένει έξω από τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις των εικοσάχρονων (θα μου πείτε τι δουλεία έχει η αλεπού στο ποαζάρι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για άλλη συζήτηση). Επειδή λοιπόν τυχαίνει να ήμουν καθηγητής της Θεολογίας και υποψιάζομαι και τουλάχιστον ενός άλλου εδώ μέσα που συστήνεται με ψευδώνυμο, θέλω να σας συγχαρώ για την όμορφη παρέα σας. Κυρίως όμως να συγχαρώ τη Θεολογία για την επιτυχία της, η οποία βέβαια για τα προσόντα της Θεολογίας ήταν μάλλον εύκολη υπόθεση. Συγγνώμη για τη φλυαρία μου, καθηγητής είμαι και δικαιολογούμαι.

+poulia είπε...

Ένας σχεδόν 40ρης που συναναστρέφεται τις ώρες της εργασίας του με εφήβους, δεν έχει παρά να πάρει κι αυτός λίγη από την φρεσκάδα τους. Η φρεσκάδα αυτή, συνδυασμένη με την ωριμότητα και την εμπειρία, του δίνει μια ξεχωριστή οπτική για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του.
Γιατί νομίζω ότι γράφω έκθεση;
Ελπίζο να σιγχορίς τα σιντακτικά και ορθογραφικά λάθι.
Καλώς όρισες