5/9/07

Να αφήσουμε το γάμο, να πάμε στα... τσιμέντα;

Καλημέρα σας.
Ο Ανέστης και η ξαδέρφη μου, η Δέσποινα, παντρεύονται, ως γνωστό, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Είναι μια πραγματικά μεγάλη στιγμή, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μένα. Με την Δέσποινα μεγαλώσαμε μαζί, σαν να ήμασταν αδέρφια. Τον Ανέστη τον ξέρουμε χρόνια τώρα και μας έχει κερδίσει με την συμπεριφορά και τις πράξεις του.
Από την άλλη όμως, εκείνη τη μέρα η μεγάλη και παντοτινή μου καψούρα, που την συγχωρώ ότι μαλακία και να κάνει, δίνει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα για την νέα σεζόν. Είναι η νέα αρχή που φιλοδοξούμε να κάνουμε φέτος, που ο κόσμος έχει συσπειρωθεί γύρω από το όνομα του μεγάλου αρχηγού.

Εντάξει. Θα κάνω το νορμάλ, αλλά για να μην είμαι με ένα χαντς φρι στο αφτί κατά τη διάρκεια του γλεντιού, γαμπρέ σε προειδοποιώ:
«ΒΑΛΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ»

Σημείωση:
Αλλαγή σκηνικού υπήρξε σε σχέση με τον γάμο, καθώς η superleague ανακοίνωσε επιτέλους το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Προτζέκτορας στην εκκλησία παραπάει, γεγονός που σημαίνει ότι η τεχνολογία των hands freee και bluetooth θα είναι σε πλήρη εφαρμογή την ώρα του μυστηρίου.
Το πρόγραμμα της ομάδας μας...

10 σχόλια:

desa είπε...

Δηλαδή θα χορεύεις με hand free? Θα έχει πολύ πλάκα. Αν μπει προτζέκτορας καταστράφηκε ο γάμος.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και τα ακουστικά κυανόδοντες! Αλλά ένας προτζέκτορας είναι ότι πρέπει για να τελειώσει το γλέντι πρόωρα. Ανώνυμος αλλά big brother (και λίγο little)

+poulia είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΕ ΝΤΕΣΑ? ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΦΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ. ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11(ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ).
ΚΑΡ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟ: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣ Κ ΔΕΣΠΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΓΚΟΟΟΟΟΛ. ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!!
ΥΓ. ΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ, ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ 'Η ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο γαμπρος παντως δηλωσε σε ανυποπτη στιγμη, πριν της αλλαγης ημερομηνιας: "Παλι καλα που το ματς δεν πεφτει πανω στην τελετη, γιατι θα ακουγαμε Πετρουλακη αντι για Ησαΐα..."

+poulia είπε...

Ο ΓΑΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7.30. ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9.15 ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑΣ. ΑΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΗΣ 4. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟΚ να κερδάει και όλα καλά... Χιχιχ! Αντε και πρωτάθλημα τώρα... Εμείς Ντουσκο, εσείς Σάντος... Πάμε για μεγάλα κόλπα... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!! :)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 19:00 Supersport...
οεο

+poulia είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ? ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΣ ΦΡΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ. ΣΩΣΤΑ? ΑΝΕΣΤΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.45 ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ;-) sokin, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

+poulia είπε...

doremi, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ "ΑΝΤΕ, ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ" ;-)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

να ζησουνε ρε!!
Και μην μασας εμεις θα γεμισουμε την Τουμπα!