2/10/07

Επιστροφή στη δράση

Το παιχνίδι στη λεωφόρο τελείωσε αρνητικά για την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα μετά από δυο εβδομάδες κι εμείς στην Θύρα 4 μετά από τα φιλικά με τους Ιταλούς.

Να είστε σίγουροι ότι ο Σάντος και οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Το δικό μας πεδίο δράσης είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την δική μας προσπάθεια.


43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάχιμος δε λέω αλλά όχι και τόσο!!!!!!

+poulia είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΑΝΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΓΑΜΑΤΗ ΒΕΡΣΙΟΝ...
"Λένε πως είσαι
μια ουτοπία
κι όλο με ψάχνει
η αστυνομία
ό,τι κι αν λένε
δεν μ’ ενδιαφέρει
τι νιώθω για σένα
κανείς δεν ξέρει
αλεο, αλεο…"

apostolo είπε...

Επιστρέψαμε και η γης θα τρεμει.Παρτε λοστους, καδρόνια,καρεκλες, πετρες κ οτι αλλο βρειτε και ραντεβου το σαββατο στην 4α.και φορεσε κουκουλα οταν σε βριζουνε,σε καθε αναμπουμπουλα μην σε γνωρίζουνε.

desa είπε...

Καλά ρε οι αλήτες σάββατο το βάλανε? +πουλιά εξαιρετικά απίθανο να έρθω σάββατο.

+poulia είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΟΒΑΡΑ... ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 67...

Ανώνυμος είπε...

69 den htan to kanali??? Egw exw ena allo syhthimataki +poulia...:

KAI AS TO MATHEI TWRA OLH H POLH... LALALALALA LALA...:PPP

Ante kala, skaw.. Mhn eimai proklhtikos.. EYXH NA DWSEIS NA PERASOUME TH SARAGOSA, giati etsi opws pane oloi, de tha bgoume mesa sta epomena 10 xronia.. Oute Uefa, oute Champions League..:P

kar είπε...

Για κάποιο λόγο περιμένουμε όλοι αυτό το παιχνίδι όπως τα παιχνίδια με Ολυμπιακό! Λες και το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο!

Υ.Γ. Ζαγοράκη ξαναβγάλε τα διαρκείας προς πώληση!!! Ο αποστολό δεν πρόλαβε να αγόράσει
Υ.Γ.2 Σάκη βάλε στην άκρη άλλα 150 Ευρώ

desa είπε...

Εθεάθη Καρ να καταπίνει χιλιόμετρα στο εακ. Καρ, μήπως ετομάζεσαι να παίξεις? Υπήρξε κλήση από Santos? Αν ναι υπήρξε μεσολάβηση κυρ Γιάννη ? Πάντως ενδέχεται να είσαι καλύτερος απο μερικούς στο ρόστερ.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αιντεεεεεεεεεεεεεε
ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!

Τα λέμε στο γήπεδο στις 19.00 το Σάββατο εσείς θα φωνάζετε απο την 4Α και εμεις θα απαντάμε απο την 5 (γεράσαμε γαρ!)

kar είπε...

Ντέσα με συγκίνησες!
Πάντως ο γεννημένος ποδοσφαιριστής φαίνεται. Ενώ το τερέν ολυμπιακών προδιαφραφών ήταν ανοικτό για το κοινό, ο ντέσα προτίμησε το χόρτο!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχναμε και την επιστροφη του "Τριγωνου",γνησιο "μαναβοπαιδι" και |πρωτοπαλικαρο" εκεινης της εποχης.

Απο σημερα τεθηκαν σε κυκλοφορια τα εισητηρια για τον αγωνα του Σαββατου(19.00).Οσοι δεν εχετε καρτελακια σπευσατε.Για πρωτη φορα θα λειτουργησει και η "λαλαland" για τους μικρους φιλους του ΠΑΟΚ,τοσο εντος οσο και εκτος γηπεδου.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=A219B424B2B8183D1442EFA43A51DE00?newsCode=20071001150034203

Και για να μην ξεχνιομαστε,8 χρονια σημερα απο την παοκτσηδικη τραγωδια στα Τεμπη.Περιμενα μια αναφορα κ. +poulia.

+poulia είπε...

ΝΑΙ anemar, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΤΟ +blog ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ.

ΣΥΜΛΗΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...

+poulia είπε...

anemar, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ...
ΕΙΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην φιλε Σταυρο οφειλω να σου δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια για τη δημιουργια του συγκεκριμενου blog που αναμενεται να γινει πολος ελξης για τους απανταχου ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και να κανει τα υπολοιπα παοκτσηδικα sites να μοιαζουν πολυ ''λιγα''...Ειναι αληθεια οτι προσγειωθηκαμε αποτομα μετα το ματς με το φλωρο στη χαβουζα.Ωστοσο το συνθημα ''οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις'' κυριαρχησε σε ολους μας..Και το αυριανο παιχνιδι ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να το αποδειξουμε εμπρακτα!Εμεις θα κανουμε για ακομη μια φορα το καθηκον μας απο τα ιερα τσιμεντα!!!Ευχομαι η ομαδα να μπει ψυχωμενη και να ματωσει τη φανελα,ειτε παιζουμε με τον Ο.Φ.Η ειτε με τον ολυμπ...Ραντεβου λοιπον αυριο στο γνωστο σουβλατζιδικο-βεροιωταδικο στεκι 2 ωριτσες πριν τη σεντρα!!!

Υ.Γ 1 Παοκτσηδικους χαιρετισμους απο το Βικτωρα.

Υ.Γ 2. Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε.

+poulia είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ VIC. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ +blog, ΟΥΤΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...
ΥΓ. ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΕΕΕΕΕΝΑ, ΔΥΥΥΥΥΟ, ΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ...

+poulia είπε...

anemar, ΠΟΛΥ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ λαλαland ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... ΜΗΠΩΣ ΣΚΑΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ???

+poulia είπε...

gkarvoun, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΜΟΥΣΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Η tkarvoun!!!

+poulia είπε...

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ:2-2
ΑΛΛΑ...
...ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ..

Ανώνυμος είπε...

Σπρωξαμε με ολες μας τις δυναμεις αλλα δεν μπηκε το νικητηριο γκολ.Δεν στεκομαι ουτε στην εμφανιση,ουτε στο αποτελεσμα,ουτε στο ποσους βαθμους εχουμε ή θα μπορουσαμε να εχουμε.
Το μονο που μενει ειναι ενα ξενερωμα για μιση-μια ωρα.Μετα σκεφτομαστε γιατι παμε στο γηπεδο φετος και ολα καλα.Αυτο που επρεπε να κανουμε το καναμε και ειμαι ευχαριστημενος.Ραντεβου σε 2 αγωνιστικες με την ιδια ανυπομονησια και διαθεση που υπηρχε σημερα.Καθε ματς γιορτη.Τιποτα αλλο.

ΥΓ:Να τελειωνουμε φετος με τις ταλεντοιστοριες τυπου μπαλαφα,ηλιαδη κτλ.Αν δεν μπορεις,δεν μπορεις.ΤΕΛΟΣ.

+poulia είπε...

ΤΟ +blog ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΗΣ 4Α.
ΣΙΛΒΕΡ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...

+poulia είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 'Η ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λα,λα,λα,λα,λα...δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας :-) ΠΑΟΚ=ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παντως περα απ'την οχι και τοσο καλη εμφανιση δεν πρεπει να ξεχασουμε και την εχθρικη διαιτησια του Γκαιτατζη που εξοργισε αρκετες φορες παικτες και κερκιδα.

Ηταν σε ορισμενες φασεις προκλητικος,σταματουσε το ρυθμο του αγωνα και μας εκανε ολους να γελασουμε με τις καθυστερησεις που εδειξε στο τελος..

Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι η διοικηση αντιληφθηκε τα ''παιχνιδια'' που παιζονται πισω απ'την πλατη του ΠΑΟΚ και εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση με πολλες αιχμες...

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=200710062247150

Τελος θα συμφωνησω με anemar σε ολα οσα γραφει στο σχολιο του.

apostolo είπε...

Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΜΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ '"ΜΑΧΙΜΩ" ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ

kar είπε...

Συμφωνώ και γω με γαμπρό (ανεμαρ) όσον αφορά Μπαλάφα και ειδικά Ηλιάδη. Μετά από τόσα κατα καιρούς εγκλήματα που έχουμε υποστεί απο διαιτητάδες, για τα χθεσινά πταίσματα είναι ανώφελο και κουραστικό να μιλάμε. Όταν (και αν ποτέ) κάνουμε ομάδα που κυνηγά ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, τότε το συζητάμε. Σε 15 μέρες, που θα έχει τελείωσει και ο/η +πουλιά με εξεταστική, υποσχόμαστε σθεναρή παρουσία τόσο στα βρώμικά όσο και στις ρετσίνες (Μαλαματίνα). Όσο για αποστολό συγχωρείται λόγω του ότι είναι άνθρωπος αποκλειστικά της θεωρίας, ποτέ της πράξης! Αλλά μάχιμος...

Ανώνυμος είπε...

vic εισαι γραφικος αν σταθεις στη διαιτησια.Δεν σου φταιει σε τιποτα στο χθεσινο ματς.
Εκει παραδεχθηκα και τον Φερναντο που εκανε αντρικειες δηλωσεις.Πηρε την ευθυνη πανω του και ειπε πως ο ΟΦΗ εκανε περισσοτερες ευκαιριες και πως δεν κυκλοφορησαμε καλα την μπαλα.
Το θετικο ειναι πως εχουμε σοβαρο προπονητη που θα αφησει εργο στον ΠΑΟΚ.Ας τον αφησουμε ολοι να κανει δουλεια.Το μονο που εχω να σχολιασω προπονητικα,ειναι οτι θα μπορουσε δεξια να ξεκινησει τον πιτσιρικο που εδειξε οτι δεν μασαει και να μην κανει αλχημειες με Ηλιαδη.Εβαλες Πεχλιβανη με ΠΑΟ και δεν μασησε,ριξτον και στο καμινι να παρει φωτια το παλικαρακι.Αυτο το περιμενα απο Σαντος [που εμπιστευεται μικρους).
Το λεω απο τωρα.Το αποτελεσμα με συμπολιτη θα ειναι πολυ καλο.Στην ιστορια των αναμετρησεων με σκωληξ,οποια ομαδα κατεβαινει ως αδιαφιλονικητο φαβορι ετρωγε κατραπακια.Αυτοι πηραν αερα μετα και τη σημερινη νικη και πίστευω αν μπουμε ψυχωμενα θα τους κανουμε τη ζημια.Να ομολογησω βεβαια πως για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια εχουν καλυτερη ομαδα απο μας και πως ηδη φαινεται το εργο του κορυφαιουυ Ντουσαν.Δεν ειμαι μιζερος ουτε καφρος να τα ισοπεδωνω ολα.Κανει καλο σε ολους η ανοδος του Αρη σε ολα τα επιπεδα.

desa είπε...

Ανεμαρ, σίγουρα έχουμε σοβαρό προπονητή και θα αφήσει έργο αν τον αφήσουμε. Πόσο σοβαρή ομάδα είμαστε όμως εμείς για να τον αφήσουμε? Μόνο αν μείνει μια 3ετία, όσο δηλαδή και το συμβόλαιο, θα έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός ο ΠΑΟΚ.

Καρ, έπεσες μέσα. Είχες πει ότι από Νοέμβριο θα είμαστε εκτός στόχων. Είναι αρχές Οκτώβρη και είμαστε είδη εκτός.

apostolo είπε...

*anemar τα συγχαρητήρια μου για τον γάμο σου!!!Να ζησεις κ να ευτυχησεις.

Διαβάζοντας τα ποστ σου (και ιδιαιτερα το τελευταιο) παρατήρησα μια εκφορά λόγου μεγάλης ποιότητας.Δειχνεις βαθυς γνώστης του ποδοσφαιρου,των λεπτομεριών του καθώς κ της προπονητικής.Με εξεπληξες ευχάριστα.

kar είπε...

@apostolo: Όλοι εμείς οι "πατριώτες" σε παρακαλούμε τα σχόλια σου να ναι πιο λιτά. Η πατρίδα σε χρειάζεται. Δεν γίνεται να αφήνεις την υπηρεσία σου για πάνω από 1 λεπτό. Θα πέσει κανένα Φ-16 Μπλοκ4
@Ντέσα: για μένα ρεαλιστικός στόχος είναι η 6η θέση. Αν τερματίσουμε 5οι θα βγούμε πύργο...

Ανώνυμος είπε...

apostolo ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Η απουσια σου ηταν αισθητη απο το γλεντι.Τουλαχιστον ηταν ασφαλης η πατριδα!!!
Στα του ΠΑΟΚ τωρα.
desa εισαι λαθος.Ειμαστε μεσα στος στοχους μας σχεδον 100%.Ακομα λιγο θελουμε και παμε για πρωταθλημα.Οπως ειπε και ο Βικ,λιγος ο κοσμος του ΠΑΟΚ.

ΣΤΟΧΟΣ ειναι το sold out σε καθε παιχνιδι και η στηριξη.Επομενως; στο επομενο εντος, ακομα και με 3αρα απο αρουλη θελω 25 χιλιαρικα μεσα.Αν δω 7-8 χιλιαδες θα βγω και θα πω ο ντεσα ειχε δικιο,ειμαστε εκτος στοχων.Μπορειτε να φερετε απο εναν ακομα φιλο στο επομενο ματς.Καντε το ολοι.Ξυπνηστε.Η αναγεννηση θα ερθει απο τα τσιμεντα της παλιας ΤΟΥΜΠΑΣ μονο με τη στηριξη μας.Καθε στραβο αποτελεσμα,που σιγουρα θα ναι πολλα φετος,πρεπει να μας απασχολει τοσο οσο να χωνεψουμε το "βρωμικο" μετα το ματς.Μετα θα πεφτουμε για υπνο με ενα χαμογελο στα χειλη,οπως κοιμηθηκα προχτες γιατι καναμε το καθηκον μας και γιορτασαμε.
Σταματω γιατι κουρασα...

Ανώνυμος είπε...

κατι ακομα.Δεν εχω ξεχασει ακομα το 0-4 στο ΠΑΟΚ-αεκ σε παιχνιδι κυπελλου επι μπαγεβιτς.Απο τα καλυτερα ματς που εχω παει.Στο 0-3 και στο 0-4 τα πανηγυρια ηταν τετοιας εκτασης που ξεπερνουσαν και αυτα στα νικηφορα παιχνιδια.Επι 20 λεπτα στο β' ημιχρονο δεν ειχαμε σταματησει να τραγουδαμε ΟΛΟ το γηπεδο ορθιοι.Στο 4ο γκολ επι 5-6 λεπτα φωναζαμε ντουσαν-ντουσαν θαρρεις και τους ειχαμε συντριψει.Το φοβερο βγηκαμε απο το γηπεδο γελωντας και τα μηχανακια κορναριζαν ασταματητα.Οι περαστικοι ρωτουσαν ποσα ριξαμε το αεκακι ρε παιδια.Οταν απαντουσαμε φαγαμε 4 τρελαινοντουσαν ολοι.Υπηρχε βεβαια η καλη πορεια(3 βαθμους πισω απο κορυφη) που μας ειχε ανεβασει.

Τετοια συναισθηματα θελω και ΠΡΕΠΕΙ να ζησουμε φετος.Χαρα σε καθε αποτελεσμα και στηριξη σε καθε ματς με οποιαδηποτε ομαδα,σε οποιοδηποτε αποτελεσμα.Οτι θα δουμε εργο θα δουμε σιγουρα.Δειτε μονο που δουλεψε ο Σαντος και που εφτασε τις ομαδες του(ειδικα Πορτο) και θα σας φανει περιεργο που ηρθε αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα μας.Ας οψεται η προεδραρα βεβαια.

Αντε θυμηθηκα τα παλια παλι και ανατριχιασα.

Ανώνυμος είπε...

ξεχασα το ονομα να βαλω

Ανώνυμος είπε...

good morning and good luck..;P

+poulia είπε...

desa, ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ anemar. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ 8). ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

+poulia είπε...

apostolo, Την Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2004, 5:49:06 πμ τον αγκάλιαζες τον Θόδωρο. Θυμάσαι; Φέτος γιατί δεν τον «αγκαλιάζεις»;

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ).
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Ή ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ. Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ.
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 90ΛΕΠΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα +poulia, αλλωστε οταν λεμε οτι εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη σε σαντος ζαγορακη πρεπει να το δειχνουμε και στην πραξη!

Απο την αλλη και αυτες οι καφενειακες συζητησεις εχου τη χαρη τους οπως και το γεγονος οτι πρεπει να σταματησουμε επιτελους να δινουμε ''ασυλια'' στα αιωνια ταλεντα μας.

Για μενα ειναι η τελευταια χρονια που καλουνται να αποδειξουν οτι αξιζουν να φορανε την ασπρομαυρη φανελα.Φετος πρεπει να τους ασκηθει ισχυρη και καλοπροαιρετη κριτικη γιατι 3 χρονια ειναι αρκετα για να δειξουν τι αξιζουν.

Κατα τα αλλα υπομονη 2 εβδομαδες για το ντερμπυ(δυσκολο ματς), αλλα απεναντι στον αρη θα μετρησει η φανελα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν το γυρνάς σε forum;

apostolo είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
apostolo είπε...

* +πουλια εσυ όσους αγκάλιαζες το 2004, το 2005, χθες τους αγκαλιάζεις και σημερα?
Απλά ερχεται ο καιρός που ακόμα και οι αδυναμίες κουράζουν (χωρις κατ ανάγκη να φταινε αυτές).
Κ ο ΠΑΟΚ είναι μια αδυναμία.Δεν εχω βάλει οριστικό χ σε πάοκ πάντως.Είμαι κατι σαν Καρ (σε ποια φαση εισαι ρε Καρ?ειχα μεινει στο αμετάκλητο.)
Υ.Γ Καρ το φ-16 ειναι block52+. τουλαχιστον μαθε το ονομα για το οποιο πληρώνεις δισ.

+poulia είπε...

1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.
2. apostolo, ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.
3. ΤΟ forum ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ "ΚΑΚΑΤΣΟ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ...

+poulia είπε...

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ...

apostolo είπε...

παλικάρι το σχόλιο που διεγραφη ήταν δικό μου κ το διεγραψα εγώ.εκανα λογοκρισία στο εαυτό μου.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αν και ΑΕΚτζης ...αιωνία η μνήμη τους.