14/1/08

Εμείς μαζί για μια ζωή...

Ωραίο πράμα η αναγνώριση …όταν κάποιο μέλος της οικογένειας σου, κάποιος φίλος, ή η κοπέλα σου διαπιστώνει ότι κάνεις κάτι καλό, ότι βοηθάς σε κάτι χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή. Είναι ευχάριστο όταν το αντιλαμβάνεται κάποιος, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, δεν πρόκειται για κάποια θυσία, αλλά για τον δικό μας τρόπο ζωής.

Πόσο μάλλον, όταν η αναγνώριση έρχεται από έναν αντίπαλο. Το δελτίο τύπου της ακριτικής ομάδας αναφέρει μεταξύ άλλων:
«1000 μπράβο στον φανταστικό κόσμο του ΠΑΟΚ, που όταν ο Γεωργιάδης αστόχησε στο πέναλτι, τον επευφημούσαν συνεχώς, όπως και την ομάδα τους. Είναι οι καλύτεροι και δεν αξίζουν να γίνουν ΄΄εκμετάλλευση΄΄ από τον οποιοδήποτε στο μέλλον.»
Στο ΄΄εκμετάλλευση΄΄, που επισημαίνεται στο www.skodaxanthifc.gr, υπάρχουν παρελθοντικές προεκτάσεις στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ.

Είμαι βέβαιος ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, τον ανήφορο, που ομόφωνα το καλοκαίρι επιλέξαμε να τραβήξουμε. Την γιορτή που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι δεν πρόκειται να την χαλάσει κανείς.

«ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ»

Η ιαχή αυτή θα ακούγεται όπου παίζει ο ΠΑΟΚ και μετά από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, γιατί εμείς δεν είμαστε απλά ΠΑΟΚ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ Η ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ρε φίλε.ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!Μόνο ο κόσμος έμεινε στον ΠΑΟΚ μας.Υπομονή ακόμα λίγο, πίστωση χρόνου στον Τέο και σε λίγο καιρό θα δούμε τον ΠΑΟΚ μας όπως τον θέλουμε.ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚ θυμήσου, πολλά KW
είναι οι οπαδοί σου!!!!!!

Με πολλά Κg τρέλλα..

Ανώνυμος είπε...

pwpw glypsimo o panopoulos...

kakkos17 είπε...

NAI RE PAOK . . .

desa είπε...

Αν έπρεπε να ερχόσουνα για λίγο και να να να να να... ... μια ανατροπή.....

Είπα να περάσω και να αφήσω λίγο Μαρτάκη που ξέρω ότι σε αρέσει. Δεν είδα ΠΑΟΚ αλλά δεν έχασα και κάτι. Φιλιά. Θα τα πούμε την Κυριακή που πρέπει να νικήσουμε, λέμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Απλα αντιγραφω τα γραφομενα σου για να περιγραψω τι ζησαμε την Κυριακη το βραδυ στο αντιποδοσφαιρικο σταδιο της πολης.

"Είμαι βέβαιος ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, τον ανήφορο, που ομόφωνα το καλοκαίρι επιλέξαμε να τραβήξουμε. Την γιορτή που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι δεν πρόκειται να την χαλάσει κανείς.

«ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ»

Η ιαχή αυτή θα ακούγεται όπου παίζει ο ΠΑΟΚ και μετά από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, γιατί εμείς δεν είμαστε απλά ΠΑΟΚ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ.


ΠΑΟΚ Η ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ"

Οπως σωστα εγραψες η ιαχη αυτη ακουστηκε δυνατα κατα την αποχωρηση των φοβισμενων,χωρις παθος,χωρις δυναμη,χωρις σθενος,χωρις προσωπικοτητα παικτων,που η ιστορια εμελλε να τους φορεσει την βαρια αυτην φανελα.Κριμα για τους νεοτερους κυριως,γιατι οι παλιοι δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα,απλα πονανε και αυτοι.Καλα τα ειπε ο μολις 4μηνες παοκτης Γκλεν."Οσοι δεν μπορουν να πανε σπιτια τους".Αν ειναι δυνατον ο νοπτιοαφρικανος Γκλεν να παιζει πιο παθιασμενα(με μεγαλη διαφορα),απο τα πιτσιρικια ελληνοπουλα που σαφως ξερουν περισσοτερο τι σημαινει ΠΑΟΚ.
Οταν στα αθλητικα στην tv ο πατερας μου (60 ετων παοκι),αντικρυσε την λαοθαλασσα και το παθος της,συγκινηθηκε και με βαρια καρδια ειπε "δεν αξιζουν τετοιο κοσμο"...
Δεν θα με πειραζει να χασω 18-0.Αλλα να χασω αντρικεια.Οχι σαν ΚΟΤΑ.Γιατι σαν κοτα εχασα απο τον ηρακλακο.Βρισκουν και κανουν ολοι επανω μας....Τωρα το βρηκαμε κατηγορουμε τον Σαντος και τις επιλογες του...Αστειοι παοκτσηδες...Γελοιοι...Μερικοι θελουν ...Αναστασιαση πισω....Κοροιδα....Τυφλοι....Θολωμενοι....Μπερδεμενοι...ΟΥΣΤ!!!

Λεπτομερεια αλλα σημαντικη.Οταν επεστρεψα σπιτι με ρωτηση η des."Ποσο νικησατε?"Απαντησα "χασαμε 1-0".Σαστισε.!!!"και γιατι τραγουδας" ξαναρωταει.Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ απαντησα και καταλαβε οτι εχει να κανει με ανιατη αρρωστια....

Αντε τωρα ολοι οι προπονητες ελατε να γεμισετε την τουμπα και να κραξετε τον Σαντος.Μακρια ρε..Στον καναπε σας οπως και στα υπολοιπα "μικρα" παιχνιδια...

Αντε γιατι τρελαθηκα ρε παοκ....

+poulia είπε...

Γεια σας παολικάρια: αποστόλη, +sofia, doremi, kake, desa, anemar.
Όποιος θέλει την συγκεκριμάνη χρονική στιγμή να δει καλή μπάλα και να κάνει πρωταθλητισμό, λάθος ομάδα διάλεξε.
Όποιος περιμάνει την Κυριακή να κλείσει ο Π.Α.Ο.Κ. τον Παναθηναικό (ΟΤΕ, ΝΕΤ, 176 εκατ. ευρώ για Βοτανικό) στην περιοχή του, καλύτερα να μην έρθει στο γήπεδο.
Ας είμαστε μόνο 10000.
Αλλά 10000 συνειδητοποιημένοι!
(Όπως λέει και ο vic)

Να μείνουμε πιστοί στην υπόσχεση μας για στήριξη, όταν ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ τον Θόδωρο να μπει μπροστά!

+poulia είπε...

"Αν έπρεπε να ερχόσουνα για λίγο και να να να να να... ... μια ανατροπή....."
Σε έχασα! Στίχος οτυ Μαρτάκη; Τί ακριβώς λέει; Καλός ο Μαρτάκης, αλλά σαν τον Νίνο δεν έχει!!!
Διαφωνώ ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίσουμε. Δεν κάνουμε πρωταθλιτισμό. Απλά να παίξουν με πάθος, γιατί είναι βαριά του Π.Α.Ο.Κ. η φανέλα!
Οι εξετάσεις μας, θα είναι έξω από τις 4 γραμμές...

Ανώνυμος είπε...

Απολαυστικός anemar...

Για σχόλιο απλά θα δανειστώ μια φράση του αείμνηστου Θεόδωρου Παρασίδη μετά τη ντροπιαστική ήττα στη Λεωφόρο με σκορ 5-2.

Προς ποδοσφαιριστή Κουτσόπουλο:"Και ποιος είσαι εσύ!!!"Όποιος θυμάται κατάλαβε.

Τη συγκεκριμένη στιγμή αυτό το απευθύνω σε όλους τους "δημόσιους υπάλληλους" του αγωνιστικού τμήματος(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Λίγη τσίπα ρε καρντάσια..

Υ.Γ.Εμπρός στο μονόδρομο που χάραξε ο Δον Φερνάντο και ο Τέο.

kakkos17 είπε...

File moy den exeis katalavei ena prama pos pleon kathe kyriaki eimai sto gipedo, gia na do to poso veltiotheike O LAOS toy PAOK kai oxi i omada toy PAOK aytin tin xero kala.... MA OLAOS einai synexia anatropes....???????????

kar είπε...

Κακέ ο λαός του ΠΑΟΚ (10.000... συνειδητοποιημένοι... βάσει βικ) την κυριακή ήταν δίπλα στην ομάδα. Όχι στην Κρήνη...

Υ.Γ. Τα σχόλια σου έρχονται από το μέλλον!

desa είπε...

Ζω και αναπνέω για ένα σε σχόλιο, αλλά τώρα ξέρω, έχεις διάβασμα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

desa είπε...

Ρε συ θα μας τρελάνει αυτός ο ΠΑΟΚ? Τι μεταγραφές κάνει.

Ανώνυμος είπε...

O.Φ.Η-Π.Α.Ο.Κ. 2-0...
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο..Όσο και αν μας πονάει.

Από τη μία χαρούμενος για την καλύτερη εμφάνιση εδώ και δύο χρόνια εκτός έδρας.Ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό,σωστή ανάπτυξη από τα πλάγια με gonzalez λάκη και από τον άξονα με βερόν χριστοδουλόπουλο.Τα μπακ στη γραμμή του κέντρου,πίεση παντού και κοντές αποστάσεις μεταξύ των παικτών.Ο Σέρβος έκανε μαγικά στη φυσική του θέση(απ'ότι φαίνεται), ο Αργεντίνος έφερε την ηρεμία που έλειπε από το χώρο του κέντρου και ήταν θετικότατος(ανασταλτικά και δημιουργικά).Επίσης πολύ θετικοί Γκονζάλεζ(παρ'ότι μοιραίος)και Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη τρελαμένος με την γκαντεμιά και την ανικανότητα αυτής της ομάδας.Χαμένο πέναλτυ,δοκάρι,άπειρες τελικές προσπάθειες.

Ζυγίζοντας τις 2 όψεις του νομίσματος νομίζω ότι γέρνω πρός την πρώτη.Απλά γιατί βλέπω σημάδια βελτίωσης και επιτέλους δεν πόνεσαν τα μάτια μου.Και η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη με τους 2 νέους παικταράδες.Είπαμε υπομονή..Τα καλύτερα έρχονται.

Υ.Γ Παπασταμάτη είσαι μεγάλη κότα!

Υ.Γ2 Η γιορτή συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή με τη συνοικία της οδού Παπαναστασίου..

+poulia είπε...

vic, η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις. Έκανες περισσότερες φάσεις από όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας μαζι! Πάμε προς το καλύτερο. Αυτό είναι σίγουρο. Η γιορτή συνεχίζεται...