6/8/08

Ρομαντικές νύχτες

Ποσείδι, Αρμενιστής, Παναγιωτάκης, Ιστιοπλοΐα. Ατέλειωτες νύχτες κάτω από τον ουράνιο θόλο. Και όποτε έβλεπα αστέρι να πέφτει, πάντα εσένα σκεφτόμουνα. Ήσουνα πάντα ο πρωταγωνιστής της ευχής μου.

ΠΑΟΚ, είμαι άρρωστος


Update:
Το +blog, θέλοντας να απαλλάξει τους αναγνώστες του από κάθε είδους ταλαιπωρία, σας ενημερώνει ότι εκπνέει η προθεσμία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Καλεί, λοιπόν, όσους δεν έχουν προβεί μέχρι σήμερα σε αγορά εισιτηρίου διαρκείας, να σπεύσουν άμεσα για το εν λόγω ζήτημα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τα 28701 καρεκλάκια του γηπέδου της Τούμπας είναι πολύ λίγα για να φιλοξενήσουν τα όνειρα του ΠΑΟΚΤΣΗ. Δεδομένης της χωρητικότητας του γηπέδου και του ότι έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 18000 εισιτήρια διαρκείας, η εξασφάλιση ενός απλού εισιτηρίου σε αγώνες μεγάλου ενδιαφέροντος θα ισοδυναμεί με άθλο.

Για να μη βγει αληθινός ο στίχος του φετινού super hit,

"... και σκότωσα για ένα εισιτήριο...",

πάνε πάρε διαρκείας ΤΩΡΑ!

22 σχόλια:

kar είπε...

Σάββατο βράδυ σ' ένα γραφικό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα, κάπου στη Ν. Πέραμο, κοιτάω τη μικρή ξανθιά ερωμένη μου στα μάτια και της ψιθυρίζω με ερωτική διάθεση:
"Η καλύτερη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού θα αποδειχτεί ο Ίβιτς".
Να με θυμηθείτε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ"

kar είπε...

Για ηρέμησε...

kakkos17 είπε...

ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ,ENIWSE VATHIA MESA STON POLO TIS TIN ANASA TOU NA TIS PSITHIRIZEI PAOK MESA SE OLA,KAI EKINI ANASTENAXE KAI EIPE MOU ERXETAI ORGASMOS,KAI EKINOS DIXOS NA XANEI KAIRO OTAN O PAOK G----- KANEIS DEN ERXETE.... NAI PLATONA KAI EGW TO IXERA KAPOTE AYTO ! !

kar είπε...

Κακκέ μην εκχυδαΐζεις το θέμα.

Για ησύχασε...

+poulia είπε...

...και εκείνος απάντησε:
"Αθήνα μπερδεμένη
ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει"
...και αφού εκείνη το ξανασκέφτηκε αναφώνησε με ενθουσιασμό:
"Αθήνα κοκακόλα
ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".
Μετά από μερικές εβδομάδες βρέθηκαν οι δυο τους σε ρομαντικό εστιατόριο στη συμβολή των οδών Κλεάνθους και Καππαδοκίας στην περιοχή της Τούμπας. Ήταν, θαρρώ, απογευματάκι και η πόλη έμοιαζε να γιορτάζει` εκείνος με ένα ποτήρι λευκό ξηρό οίνο στο χέρι και εκείνη απολαμβάνοντας ένα Τούμπα-λίμπρε, το διάσιμο κοκτέιλ της περιοχής...

desa είπε...

το σήμερα πλεον έρχεται πιο γρήγορα από το χθες όταν ήταν αύριο, λίγο πριν το παρών.

+poulia είπε...

Μάλλον desa ο τρισθενής σίδηρος δεν τόσο αθώος όσο μας λες...

apostolo είπε...

+ ολοι αρρωστοι είμαστε!Παρα ταυτα αρρωστια μου σε αγαπω.Ολοι αυριο στο γηπεδο να στηρίξουμε την ομαδα!Κ που ξες μπορεί να πέσει κανα αστερι κ να βγει η ευχή μας
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα
Ο ΠΑΟΚ είναι όλα
Ειμαι αρρωστος...

kar είπε...

Αποστολό... για ηρέμησε

kakkos17 είπε...

palikargia edo kai meres psaxno na vro, dianikterevon giatro ston pato kai eno ton psaxno kataligo olo kai poio kato......PALIKARGIA OPOIOS MPOREI AS ME VOITHISEI TO EXW ANAGKI,EYXARISTO SAS EIMAI YPOXREOS....

+poulia είπε...

Κανείς δεν ρώτησε τι ευχή έκανα...
Δεν θα σας πω. Δεν πρέπει να σας πω για να πραγματοποιηθεί!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Πάλι θα τον φανταστούμε τον ΠΑΟΚ σήμερα. Δεν παίζει τηλεοπτική κάλυψη.
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για το που και πως θα δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ ας ενημερώσει.

kar είπε...

Το φιλικό με Lazio το είχε σε live video stream στο http://www.justin.tv/directory/sports με password lazio (λαίβ βίντεο πολύ χαμηλής ποιότητας, όπως και η απόδοση του ΠΑΟΚ στη Ρώμη).

Για το σημερινό φιλικό υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα ελληνικά ΜΜΕ... επειδή η Ομόνοια αντιμετωπίζει την αεκ...

+poulia είπε...

Πρόβα διπλού...
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Παληκάρι σκίζει το ασπρόμαυρο μπλοκ σου. Καλή συνέχεια...
Τζίμης

+poulia είπε...

Γεια σου Τζίμη ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ μου άρρωστο...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Ανόρθωση!

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βεροίας

+poulia είπε...

Καλώς επέστρεψες. Σε είχε ανάγκη το +blog.
Αυτό περί Ανόρθωσης το δέχομαι μόνο ως καζούρα προς τους γαύρους.
Μακάρι να ήμασταν εμείς που παίζαμε για 12 χρόνια τσάμπιονς λιγκ και ας αποκλειόμασταν από κυπριακή ομάδα...
Τις ευχές μου στον Βασίλη και στη Φανή. Ελπίζω να μην συμπίπτει πάλι η ώρα του γάμου με το ματς!

+poulia είπε...

stavros = +poulia

+poulia είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

+poulia είπε...

ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κομβικη νικη στο Ηρακλειο για μια καλη πορεια στο πρωταθλημα.Ολοι ξερουμε οτι ανεκαθεν ο ΠΑΟΚ ηταν και ειναι ομαδα ψυχολογιας και το τριποντο θα βοηθησει πολυ στη συνεχεια.Επιτελους ειδαμε μια ομαδα με σωστο προσανατολισμο που να ξερει τι ζηταει μεσα στο γηπεδο.
Ελπιζω να μην παρουν τα μυαλα ομαδας και κοσμου αερα γιατι το ματς με ΑΕΚ ειναι δυσκολο και χρειαζεται προσοχη.Παμε σεμνα με την απαραιτητη τρελα ομως να παρουμε το ματσακι και να στησουμε αλλη μια γιορτη στα τσιμεντα...

Κορυφαια στιγμη παντως στο γαμο ηταν οταν εσκασε η ειδηση του πρωτου γκολ.Τα κινητα πηραν φωτια και ολοι ξεχασαμε προς στιγμην οτι εχουμε γαμο μπροστα μας.Ηταν παντως οτι πρεπει για να παρει κουραγιο ο γαμπρος και να ανεβει τα σκαλια της εκκλησιας!!!