14/10/09

Καλή μας χώνεψη!

Αγαπητοί φίλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι τιμητικός αυτός ο όρος πλέον,
τον φάγαμε και τον Θόδωρο. Οι σκέψεις μου, σύμφωνα με τις οποίες κάτω από το πανό που λέει: «ΠΑΟΚ ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ», πρέπει να κρεμάσουμε ένα νέο που να γράφει φαρδιά- πλατιά: «ΠΑΟΚ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ», έγιναν προσωπική, αταλάντευτη θέση.
Το τι υπονοώ πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο. Κουράσαμε τον πιο πετυχημένο, κατά την άποψη μου, πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον στην παραίτηση.
Ο Ζαγοράκης, που ως πρόεδρος έτυχε της καθολικής σχεδόν αποδοχής από τον περίεργα απαιτητικό κόσμο της ομάδας, ανέβασε το επίπεδο του συλλόγου και ταυτόχρονα θεμελίωσε το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ σε υγιείς βάσεις. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να χτιστεί ένα επιβλητικό οικοδόμημα.
Επί θητείας Ζαγοράκη
ο ΠΑΟΚ
  • Συσπείρωσε τον ανομοιογενή λαό του
  • Συρρίκνωσε τα χρέη του, μειώνοντας τα στο ⅓ των αρχικών
  • Θεμελίωσε και κατασκευάζει το προπονητικό του κέντρο
  • Πρωταγωνίστησε ξανά, μετά από δεκαετίες, στο πρωτάθλημα
  • Απογείωσε το επίπεδο του ρόστερ

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ (που είναι σαφώς τιμητικός όρος) επανέκτησε την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, όμως, γκρίνιαξε. Πίστεψε ότι επειδή πήρε διαρκείας και μετοχές είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Ε, δεν γίνεται έτσι. Μετοχές πήραν καμιά δεκαριά χιλιάδες άνθρωποι και διαρκείας άλλοι τόσοι. Ποιανού οι σκέψεις θα υλοποιηθούν; οι δικές μου; του Ντέσα; του Καρ; του Ζιζού; του Μήτσου; ή του Κίτσου;
Πρόεδρος είναι ένας. Αυτός παίρνει τις αποφάσεις, αυτός έχει την ευθύνη των πράξεων του, αυτός λογοδοτεί.

Θόδωρε σε ευχαριστούμε που ανέστησες τον ΠΑΟΚ μας και ξέρουμε ότι θα συνεχίσεις να είσαι δίπλα μας.

Υγ. Επειδή όλα τα ονόματα φαντάζουν πολύ μικρά δίπλα στα τέσσερα γράμματα, αφιερώνω σε όλα τα αδέρφια το βίντεο της ημέρας. (βλ. πάνω δεξιά)

9 σχόλια:

+sofia είπε...

Απογοήτευση για την αποχωρηση Ζαγοράκη, αλλά και ο Βρύζας ωραίο παλικάρι.
Από Δευτέρα θα ξαναζήσεις τη νοοτροπία της γκρίνιας..αλλά θα γουστάρεις.

Έλεος με τη Βανδή.

3 κ σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες σοφία!!!
αντε και θελουμε να ακουσουμε την έγκυρη και σοφή θέση σου σταύρο για τα φλέγοντα ζητήματα του ΠΑΟΚ.
τι κόλπα ειναι αυτα με βανδή?
περίμενα κάτι απο ευριδίκη,βίσση,χατζηγιάννη,έστω μια μαριαντα πιερίδη....
Καλώς να ορίσεις πάλι στην πατρίδα σου
Και τώρα που ξεμπέρδεψες και με το στρατό, δε νομίζω οτι μπορεις να περιμένεις τίποτα καλό απο την Κύπρο εκτός απο χαλούμι,ζιβανία και στην καλύτερη κανά αποκλεισμού του συμπολίτη από καμια ανόρθωση ή ομόνοια!!!

Ανώνυμος είπε...

ο σέρτζιο είμαι στο παραπάνω σχόλιο...
δεν εχω λογαριασμο google και δε ξερω τι να κανω για να φαινεται το ονομα μου
ΥΓ:Περιμένω τηλέφωνο,μετά τις 2100 όμως!!!

Ανώνυμος είπε...

που σαι ρε άρρωστο παοκτσάκι??
ο λαος του παοκ τώρα σε αυτή τη κρίσιμη καμπή, ζητάει τη γνώμη σου?
γιατί δε παίζει ο βερόν?
γιατι δε βάζει αυτός ο σάντος κανα μικρό από τη β' ομάδα?
ο κοντεων πότε θα παίξει?
μπάμπης από ασπρόμαυρο κορδελιό

Ανώνυμος είπε...

kar4

http://www.youtube.com/watch?v=oGPcsYRw4SM

synexise na grafeis gia PAOK

Unknown είπε...

Ρε παλικάρι και μεις στηρίζουμε ζαγοράκη-βρυζα, αλλά...

...τον πιο πετυχημένο, κατά την άποψη μου, πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ;;; (χωρίς καν να διεκδικήσει 1 τίτλο; ο προεδρος που εχτισε την τουμπα τότε τι είναι; ο παντελάκης;)

Συρρίκνωσε τα χρέη του, μειώνοντας τα στο ⅓ των αρχικών;;; (πόσα ήταν και στα πόσα τα πήγε, ποιος βεβαιώνει το ύψος των χρεών;τι κερδοφορία είχε σε 2 χρόνια για ξεπληρώσει 2/3 των χρεών)

Πρωταγωνίστησε ξανά, μετά από δεκαετίες, στο πρωτάθλημα;;; (πιστεψες έστω και μια στιγμη περσυ ότι διεκδικούμε πρωτάθλημα;;;)

Απογείωσε το επίπεδο του ρόστερ;;;
(αραμπατζης,λινο,παπαζογλου,φωτακης
,βερον,σαβινι....)

Υπερβάλεις λίγο

+poulia είπε...

Δεν ξέρω τι παρέλαβε ο Παντελάκης, αλλά δε νομίζω πριν αναλάβει ο Παντελάκης να αναρωτιώταν ο τότε ΠΑΟΚΤΣΗΣ αν είναι καλύτερα να πέσει η ομάδα στην Δ εθνική και να κάνει μια καινούρια αρχή.
Ο Ζαγόρ χτίζει προπονητικό κέντρο. Αν σου έλεγε ο θώδορος μετά τη δουλειά, να πηγαίνεις στο στρατόπεδο Καρατάσου να χτίσεις το νέο γήπεδο ΠΑΟΚ πως θα αντιδρούσες; Έχω στοιχεία. Αυτά που λέγονται είναι 100% αλήθεια.
Τα χρέη προς τρίτους είναι πλέον μηδενικά, τα χρέη προς το δημόσιο παγωμένα και τις προσαυξήσεις ξέχνα τες. Έχει συμφωνηθεί η καταβολή του πρωτογενούς χρέους. Εκτιμώ ότι από τα 40.000.000 χρέος που είχαν βρει οι ορκωτοί λογιστές, θα πληρωθεί κανένα 15άρι ακόμα. λατρεύω τις εκτιμήσεις!!!!
Στα παραπάνω δικαιούσε να έχεις την άποψη σου. Στα παρακάτω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Για το αν πρωταγωνίστησε πέρσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην ιστορία. Τι θέση καταλαμβάνει συνήθως ο ΠΑΟΚ; Πόσο συχνά τερματίζει 2ος;
Γκαρσία, κονσεισάο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Βιερίνια, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο. Ρε συ, Γκλεν Σάλμον είχες...

Unknown είπε...

Γκαρσία (στα γεράματα, καλός), κονσεισάο (στα γεράματα,...), Κοντρέρας(στα γεράματα, καλός για ΠΑΟΚ), Μουσλίμοβιτς(ο σαλπιγγίδης είναι 2 κλάσεις ανώτερος), Βιτόλο(καλός για ΠΑΟΚ), Βιερίνια(πολύ καλός για ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης(και ο θεοδωρίδης πριν πάει στον παο έβγαζε μάτια σε μας, θα δούμε), Φιλομένο (στα 28 του έπαιζε στον αστερα τρίπολης).

Κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο ζαγοράκης ήταν επιτυχημένος, αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας

Υ.Γ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Οι ΠΑΟΚσήδες είναι σαν τους κομουνιστές. Ο καθένας και μια ιδεολογία.
ΠΑΟΚ είσαι, τίποτα δεν απαγορεύεται

Υ.Γ. Ζαγοράκης-βρύζας είναι μεταβατικοί πρόεδροι. Υποτίθεται αν κάποτα θες να σε πάρουν σοβαρά στην αθήνα πρέπει να έρθει επενδυτής ισχυρός. Αλλιώς ο πιο πετυχημένος πρόεδρος θα αφήνει τον αρούλη να τρώει την σκόνη μας αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι να ρθει όμως αυτός (δεν πρόκειται ποτέ να ρθει κανείς) θα στηρίζουμε βρύζα ή όποιον άλλον δεν είναι λαμόγιο. Το θέμα είναι να ξέρουμε γιατί και σε ποια βάση τον στηρίζουμε.

Τα υπόλοιπα στον καφέ στις 15:30...

takola είπε...

Αδελφέ, τώρα είδα την καταχώρησή σου.
Κοντεύει να γυρίσει ο Θόδωρος, κι ακόμα δεν μας εξήγησε γιατί έφυγε. Λες τον έδιωξαν οι οπαδοί, αλλά είναι δική σου εκτίμηση. Αυτός ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μια ωραία πρωία έφυγε, και μια άλλη ωραία πρωία θα γυρίσει, σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο δε Ζήσης "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε". Ούτε ο Τιραμόλα να ήταν. Τέσπα.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

ΥΓ1. Τέταρτοι βγήκαμε πέρσι αδελφέ. Όπως πάντα. Μην μπερδεύεσαι.

ΥΓ2. Είμαι υπέρ του Ζαγοράκη. Το ξέρεις. Απλά είμαι και υπέρ της λογικής. Είναι απαραίτητη. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη...